|

Prečo sa rozhodnúť pre Lowa Renegade?


  

Je viac dôvodov prečo skúsiť turistickú obuv Lowa renegade či už vo vysokom alebo nízkom prevedení.
Dôvodov je viac a okrem nich sa v nasledujúcich riadkoch dozviete aj to pre koho je modelová rada renegade vhodná a koho nie.

Možno viete, možno nie, čo to o značke lowa. Je to nemecká rodinná značka s dlhoročnou tradíciou s veľkým dôrazom na kvalitu, servis a pohodlie. 
V súčasnosti je to už takmer 100 rokov od vzniku a počas celého tohto obdobia sa firma zameriava na obuv. Je to veľká devíza keď všetko svoje úsielie orientuje na segment obuvi a preto sa jej podarilo priniesť niekoľko patentov a počas tohoto obdobia priniesť model ktorý má vychytané takmer "všetky muchy"

Modelová rada lowa Renegade low a renegade mid gtx patrí práve k tým modelom, ktoré sú na trhu niekoľko rokov a v nezmenenej podobe. Renegade patrí medzi konzervatívnejšie modely no s veľkým dôrazom na komfort a pohodlie. Kvalita použitých materiálov je nezameniteľná, ked napríklad kože na výrobu sú dodávané výhradne nemeckými a rakúskymi chovateľmi z hovädzieho dobytka pasúceho sa prevažne vo vyššie položených pasienkoch. Kože tohto dobytka sú kvalitnejšie, hrubšie a nie sú poškodené od bodavého hmyzu ako kože dobytka z južanských krajín.

Renegade low gtx je polovičná obuv vhodná "takmer pre každého" no na správne použitie. Je vhodná na nosenie do mesta v sychravom počasí a zime. Dostatočná hrúbka kože a Gore-tex membrána zabezpečujú nepremokavosť. Ľahká turistika a výlety sú taktiež aktivity pri ktorých budete s nízkou Renegade spokojní. Napríklad Zamkovského, či Zbojnícka chata je trek ktorý v polovičnej obuvi zvládne stredne dobrý turista. /Pre starších užívateľov by sa na uvedenú turistiku hodila skôr verzia Renegade mid gtx/. Nízky model viete teda mimo teplých letných dní do mesta využiť takmer celoročne. Pozor pre tých ktorý by si chceli nízku verziu Renegade vziať na ferraty - ide to, ale treba si uvedomiť že podrážka je tvarovo riešená na prechádzky a chýba tam ostrá ferratová hranka na špici, taktiež zmes podrážky je mäkšia. Pre tých ktorí majú problémy so širokou nohou sa renegade robí aj vo verzí wide.

Vyššia verzia modelu Lowa Renegade mid gtx je vhodná na náročnejšiu turistiku a aj ako zimná obuv do mesta a na malé výlety. V porovnaní s inými modelmi ako sú napríklad Mauria v dámskom a Camino v pánskom sú Renegade pohodlnejšie, ľahšie, kompaktnejšie, so širším využitím. Váha týchto modelov je nižšia a preto sú obľúbené aj u staršej generácie ako zimná obuv na bežné nosenie. Nie nadarmo sa hovorí že v Nemecku je to u dôchodcov jednoznačne najpredávanejší model topánky.

Ľahkosť modelu je zabezpečená medzipodrážkou so vstrekovaného polyuretánu. Ten má za následok už spomínanú váhu a hlavne komfort užívateľa. Medzipodrázka sa k spodnej podrážke a zvršku Renegadu nelepí ale zreaguje. Dôsledkom toho sa podrážka neodlepí od zvršku bez ohľadu ako často ich používate !!!  To zabezpečuje takmer nulové reklamácie oproti naliepaným podrážkam. Asi jedinou nevýhodou tohoto typu medzipodrážky je jeho životnosť. Vstrekovaný polyuretán má životnosť 7-11 rokov. Povedme si však otvorene - ak vydrži obuv 6 rokov tak väčšina z nás je spokojná.

Nezanedbateľným faktorom pre výber práve modelu lowa renegade je jeho výroba, ktorú Lowa umiesnila práve na Slovensko. Už niekoľko rokov sa tento model vyrába u nás a v blízkej budúcnosti ho Lowa ani neplánuje vyrábať inde práve pre vysokú kvalitu práce.

Lowa renegade nie je určená pre užívateľov, ktorý hľadajú tvrdú topánku na viacdňové pochody s veľkou záťažou v exponovanom skalnom teréne a veľkou pravdepodobnťou pohybu v zasneženom prostredí. vhodné sú camino a mauria/

Sú určené na pohodovú, stredne náročnú turistiku a na podmienky v našich horách a taktiež výlety po turistických chodníkoch v alpách. Ich použitie však nekončí príchodom do mesta a môžete ich využiť aj ako zimnú obuv. Životnosť modelu renegade je v dnešnej dobe nadštandardná.

Veríme že si Renegade obľúbite tak ako si ho obľúbili zákazníci na celom svete, čím sa radí na prvé miesto v počte predaných kusov jednej modelovej rady na svete.

Prečo kúpiť Lowu Renegade práve u nás? Pretože na všetky modely Lowa renegade ws a renegade ms ponúkame výmenu bez starostí. To znamená že cena na našej stránke je pre vás finálna a nebude sa navyšovať ani pri výmene za inú veľkosť. K tomu vám ponúkame možnosť dotatočného bezplatného formovania obuvi. Ak po čase prídete na to, že vás topánka tlačí, tak vám pomôžeme s jej formovaním. /v niektorých častiach a do určitej miery tak aby sa topánka nepoškodila/

Doručenie tovaru až k Vám domov
Overený obchod na Heureka.sk
Rýchle doručenie
Garancia najnižších cien